Disponibili 24/7 pentru servicii de urgenta DDD doar cu programare

DESPRE NOI (servicii profesionale DDD-deratizare,dezinsectie,dezinfectie)

MACAOPOL SERV este o companie de top in judetul Prahova in domeniul prestarii serviciilor de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie.

Prin tehnicile speciale de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie noi venim in sprijinul dumneavoastra dorind sa va asiguram un mediu curat si bine igienizat. Firma noastra serveste calitatea la cele mai inalte standarde si la preturi prietenoase, accesibile si discutabile ce se pliaza perfect cerintelor si nevoilor dumnevoastra.

Firma noastra va ofera servicii profesionale de dezinsectie la cele mai mici preturi. Scapati acum de muste, purici, tantari, gandaci, molii, viespi!

Avem o bogata experienta in domeniul prestarilor de servicii dezinsectie, deratizare, dezinfectie, aceste activitati constituind obiectul de activitate principal al firmei inca de la infiintare.

Substantele utilizate sunt avizate de Ministerul Sanatatii- Comisia Nationala pentruProduse BIOCIDE si sunt substante de ultima generatie, ce nu afecteaza omul si animalele. Spectrul de combatere al produselor folosite la dezinsectie cuprinde toate insectele vectoare si generatoare de disconfort, ca de exemplu: gandaci, furnici, muste, tantari, capuse,viespi, purici, plosnite, molii si daunatori din depozit.

Produsele folosite la deratizare combat toate speciile de soareci si sobolani : sobolanul de casã ; sobolanul negru ; sobolanul de câmp ; soarecele de casã ; soarecele de câmp .

MACAOPOL SERV este o firma cu experienta care prin prestatiile sale reuseste sa satisfaca cele mai pretentioase standarde de calitate. Serviciile noastre sunt adresate tuturor categoriilor de clienti  si sunt efectuate de personal specializat care utilizeaza soluti eficiente si aparatura performanta .

Suntem o firma cu experienta care prin prestatiile sale reuseste sa satisfaca cele mai pretentioase standarde de calitate.Serviciile noastre sint adresate tuturor categoriilor de clienti :institutii publice,agenti economici sau persoane fizice si sunt efectuate de personal specializat care utilizeaza cele mai eficiente biocide si cea mai performanta aparatura.