Disponibili 24/7 pentru servicii de urgenta DDD doar cu programare

Ce este DEZINFECTIA (servicii profesionale DDD-deratizare,dezinsectie,dezinfectie)

Dezinfectia este o metoda a igienei,constand in operatiuni de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si la animale,urmarindu-se
distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni.
In afara de curatenia mecanica ,care de impune in fiecare spatiu ,dezinfectia se realizeaza:
-preventiv (profilactic) care are ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni,care in mod normal constituie microbismul local si se dezvolta ,influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor.
-de necesitate-care se efectueaza pentru combaterea unor boli infectioase sau parazitare , din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la
lichidarea intregului focar.

Dezinfectia previne dezvoltarea germenilor patogeni transmitatori de boli si combate raspandirea in masa a bolilor transmisibile.

 Disconfortul produs de insecte ( tantari, muste, purici, molii, gandaci, furnici etc) duce la scaderea randamentului in munca si imbolnaviri cauzate de transmiterea unor microorganisme din mediu, cu ajutorul acestora, la om si animale. Noi folosim metodele cele mai moderne de distrugere a insectelor, utilizand o paleta larga de insecticide, beneficiind de o experienta vasta, personal calificat si echipament de ultima ora pentru toate situatiile.

Societatea noastra are metode de exterminare a rozatoarelor si insectelor de disconfort (metode ce nu dau gres), in unitatile cu profil alimentar unde substantele toxice sau cele urat mirositoare nu sunt permise. Prin aceste metode combinate care pot fi adaptate pentru orice profil alimentar sau industrial, prin calitatea lucrarilor, disciplina, seriozitate si promptitudine societatea noastra a atras beneficiari de renume, din toate ramurile de activitate, atat din judet cat si din tara.

Serviciile noastre sunt adresate tuturor categoriilor de clienti : institutii publice, agenti economici sau persoane fizice
substantele folosite de firma noastra nu pateaza, nu au miros neplacut si nu nu sunt toxice in masura in care sunt respectate instructiunile date de producator.
Toate substantele folosite de firma noastra sunt aprobate de ministerul sanatatii.